2019-12-22 08:17:04• hírek • Blikk.hu

Szerelemre vágyik Békefi Viki

Meghozta a sikert a Sztárban Sztár leszek! megnyerése Békefi Viktóriának (26).


Sok a felkérése, márciusig minden napja be van táblázva, nem csoda, hogy életébe most nem sok minden fér a munkán kívül. Teljes boldogságához csak a szerelem hiányzik, bevallása szerint minden más álmát megvalósította idén.

 

– Ez tényleg az én évem volt! Már az év első felében teljesült egy hatalmas álmom, és bekerültem a Madách Színházba, amire mindig is vágytam. Játszom a Mamma Mia! darabban és a nemrég bemutatott Once/Egyszer című musicalben is, amit néha még mindig nem hiszek el. Aztán pedig jött a műsor, ami alatt rengeteget tanultam nemcsak a szakmáról, de magamról is. Ennél jobb dolgok nem történhettek volna – mondta az énekesnő, akinek megváltozott az élete, sokan próbálnak közeledni felé, szerelmet vallanak neki, sőt van, aki szeretne Viktória leendő gyermekének édesapja lenni.



– Ez még messze van! Szeretnék ugyan gyermeket, de nem most, hanem majd egyszer, ha megtaláltam a boldogságomat és azt az embert, akivel majd úgy érzem, hogy családot tudnék alapítani. Több száz ilyen üzenetet kaptam már, rengetegen jelentkeznek apajelöltnek, de azt gondolom, nem ez a módja ennek – hangsúlyozta Békefi Viktória, aki azt is elárulta, hosszú idő után idén először mondott nemet karácsonyi munkára.
 

– A szakmánkban szinte magától értetődő, hogy akár már december 25-én is dolgozni kell. Ám annyira sűrű volt az év, hogy szerettem volna az ünnepet a családommal tölteni. Igaz, egészen karácsonyig úton vagyok, a hét végén Sopronban leszek, mert ott is van előadásom. Még az ajándékokat sem szereztem be a nagy hajtásban, igaz, én mindig az utolsó pillanatokra hagyom ezt a programot – mondta Viktória, aki azt is elárulta, más vágya nincs a jövő évre, mint hogy a szakmai lehetőségek és sikerek mellé végre a magánéletében is megtalálja a boldogságot.



Családi segítség
 

Békefi Viktória nem költött sokat a Sztárban Sztár leszek! megnyeréséért kapott tízmillió forintos nyereményéből, tartozásait fizette ki a testvéreinek, és az édesanyját támogatta az összegből.
 

– Ez a legkevesebb, hiszen anyukám mindig segített, ott volt mellettem – mondta Viki.


További bulvárhírekért látogasson el a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: